۱۳۸۸/۰۶/۲۱

چاپگر جدید سوزنی سیکو


با توجه به قابلیتهای خاص چاپگرهای سوزنی و کاربردهای متنوع آن، از اوایل سال 2009 میلادی موج جدید رقابت تولید کنندگان این نوع چاپگرها در زمینه ساخت مدلهای صنعتی (سخت کار) و دفتری آغاز گشته است. شرکت سیکو به منظور مقابله با چاپگر DFX9000 اپسون با سرعت 1500 حرف در ثانیه، اخیرا با عرضه مدل BP9000+ خود که با 20 کیلوگرم وزن نصف مدل رقیب خود وزن داشته و با سرعت بسیار بالای 1000 حرف در ثانیه از مکانیزم چاپ دو طرفه نیز برخوردار میباشد توانسته است با قیمتی نزدیک به 17 میلیون تومان در مقابل اپسون 27 میلیون تومانی چشمها را خیره نماید.
در حالیکه عرضه چاپگرهای لیزری مخصوص کاغذهای بهم پیوسته روز به روز از تنوع بیشتری برخوردار میشود رقابت در چاپگرهای سوزنی نیز گرمتر شده است به طوریکه شرکت اوکیداتا کمی بعد از عرضه چاپگر جدید سیکو، مدل پیسمارک خود را عرضه نموده است که با سرعت 1100 حرف در ثانیه قابلیت 15000 ساعت کار مداوم را دارا میباشد.
اولین چاپگر سوزنی در سال 1963 میلادی توسط شرکت سیکو اپسون ساخته شد و در المپیک 1964 توکیو به عنوان چاپگر ثبت زمان مورد استفاده قرار گرفت. بازیگران اصلی رقابت در عرصه چاپگرهای سوزنی شرکتهای پاناسونیک، اپسون، سیکو، آی بی ام، اوکی (اوکیداتا)، لکسمارک، تالی و جنیکام میباشند که در انواع 9، 18 و 24 سوزنه محصولاتی را عرضه مینمایند.
قابلیت چاپ تعداد حجیم، سرعت بالا، مقرون به صرفه بودن، صرفه جویی در مواد مصرفی و هزینه تعمیرات و نیز قابلیت چاپ چند نسخه همزمان در انواع سوزنی از دلایل اقبال فرمهای بهم پیوسته میباشد

هیچ نظری موجود نیست: